Welkom

"Ijstijd - L'O & Hug'O" is een firma voor wie 100% kwaliteit en constante kwaliteitsgarantie van essentieel belang is.

Door het jarenlang streven naar continue verfijning van onze recepturen en ondersteund door het hoogste niveau aan vakmanschap, heeft het artisanaal bedrijf zich tot een succesvol en uiterst professionele onderneming uitgebouwd. Het leveren van artisanale roomijs, sorbets, advocaatlikeur en ijstaarten met de beste kwaliteit en volgens een origineel recept, is een erezaak en groeide al snel uit tot een begrip.

Een vlekkeloos eindproduct vereist niet alleen een flinke portie vakkennis maar ook een moderne infrastructuur, het continu investeren in het productieproces, het hanteren van de strengste HACCP normen en een nauwkeurige selectie van de nodige natuurlijke grondstoffen.

Kortom, het verschil proef je onmiddellijk, daardoor is ze ook de keuze van de zovele professionals...

Onze Service

Horeca-cliënteel en doorverkopers contacteren we zelf, indien de klant dit wenst. De correcte opvolging en stipte levering van de bestellingen worden rechtsreeks of via een groothandelaar bezorgd.

Onze productielijn laat toe om (bepaalde) gepersonaliseerde artikels uit te voeren, contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.

Handmade In Belgium label

In 2016 werd ons het "Handmade In Belgium"-label uitgereikt door UNIZO. Met het authenticiteitslabel HANDMADE IN BELGIUM erkent UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten. Die producten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument. Met het label wil UNIZO de moderne en traditionele ambachtsman of –vrouw in de kijker zetten.


We leveren aan horeca, winkels, groothandel, traiteurs, rusthuizen, verenigingen, ijsventers en vensterverkopers.