Producten

Opgelet: alle prijzen zijn de prijzen voor particulieren. Bent u horeca-professional? Contacteer ons gerust voor meer info.


Het professionalisme, het enthousiasme en het talent vormen niet alleen succesrecepten voor ons roomijs en sorbets maar dezelfde garanties zijn van essentieel belang voor "Ijstijd - L'O & Hug'O"'s advocaatlikeur.


Sorbets - Klik hier voor ons gamma en prijzen

Ontdek de pure sensatie van 100% pure verse vruchten en geniet van onze gezonde en uitgebalanceerde recepten.

Kaassorbets zijn zoals alle andere sorbets puur natuur en verrassend lekker!

Alcoholische sorbets hebben het maximaal toelaatbaar alcoholgehalte om de goede schepbaarheid en structuur te respecteren. Let wel dat ze gevoeliger zijn aan hogere temperaturen en wat zachter zijn door de alcohol.

Laat u verleiden door onze verrassende en originele smaken.


Roomijs - Klik hier voor ons gamma en prijzen

Luxe-ijs - bij uitstek met de grootste knowhow en de beste ingrediƫnten die de wereld te bieden heeft. Geniet van het verschil... Onze smaken zijn gebaseerd op het echte mondgevoel. Uw smaakpapillen worden niet aangevallen, maar fijn gestreeld door de natuurlijke smaken.


Advocaat, sausen en toebehoren - Klik hier voor ons gamma en prijzen

Breng vervlogen tijden terug tot leven met advocaat bereid volgens de aloude traditie. Een puur en eerlijk product op basis van grootmoeders recept.


Individuele porties - Klik hier voor ons gamma en prijzen

Ons gamma beperkt zich niet tot grote hoeveelheden, ook individuele porties zijn verkrijgbaar. Telkens vervaardigd met op en top verse producten. Creatieve vormgeving en verrassende smaken.


Ijstaarten - Klik hier voor ons gamma en prijzen

Met de ijstaarten van "Ijstijd - L'O & Hug'O" brengt u een origineel kunstwerk op uw tafel. Deze artisanale blikvangers zijn een magistraal hoogtepunt voor elk festijn.


Stootkar - Klik hier voor ons gamma en prijzen

Jong en oud laten zich keer op keer charmeren door een authentieke stootkar van "Ijstijd - L'O & Hug'O". Geef uw feest of andere gelegenheid een exclusief en glansrijk accent. Maak met "Ijstijd - L'O & Hug'O" een sympathieke reis naar het verleden die door uw gasten op enthousiasme zal onthaald worden.